MS Word -tiedosto002Sisällysluettelo.doc (27 kB)
Reseptikirjan sisällysluettelo

Lahjavihje martoilta

Vihdin Marttojen vuonna 2011 julkaisemasta reseptikirjasta on otettu uusi painos keväällä 2015.
Kirjaan on koottu eri yhdistyksistä marttojen omia sekä muuten hyväksi koettuja reseptejä lihasta, kalasta, kasviksista, leivonnaisista unohtamatta gluteenittomia, säilönnästä jne.

Reseptejä ovat antaneet mm. Varpu-Leena Malmgren, Marja-Liisa Suontaka, Leila Kuittinen, Tytti Kallela, Maila Virtanen, Hilkka Sirviö, Margarita Toivanen, Irma Hyytiäinen, Kaija Sarparanta, Airi Taponen, Eliisa Malín sekä eri marttayhdistykset.

Kirjanen on tarkoitettu kaikille ruoan tekemisestä kiinnostuneille ja siinä on selkeät ohjeet.
Miehet ovat olleet siitä kiinnostuneita juuri selkeiden ohjeiden vuoksi.

Se sopii erinomaisesti lahjaksi.

Kirjan hinta on 20€ ja sitä saa Vihdin Marttojen sihteeriltä Raili Kotamäeltä, puh: 040 500 7410 tai railim@hotmail.com.